4 reprezentanți ai Turkish Airlines în consiliile de conducere a IATA

În Qatar, la Doha, a avut loc a 78 – a Adunare Generală a Asoiciației Internaționale de Transport Aerian (IATA). IATA la nivel mondial este formată din 290 de companii aeriene și 120 de state.

În urma acestei adunări anuale, 4 reprezentanți ai Turkish Airlines au fost mandatați pentru o perioadă de trei ani în consiliile consultative ale IATA. Aceștia sunt: Kerem Kızıltunç, Chief Corporate Development and IT Officer, Turhan Özen, Chief Cargo Officer, Berkant Kolcu, SVP Legal and Compliance și Özlem Salihoğlu, SVP International Relations and Alliances.

Președintele Consiliului de Administrație al Turkish Airlines și membru al Comitetului Executiv al Consiliului Guvernatorilor în IATA, domnul Prof. Dr. Ahmet Bolat a precizat următoarele: „După calitatea de membru al Consiliului Guvernatorilor IATA, apariția Turkish Airlines pe scena globală se întărește cu aceste 4 numiri importante. Cred cu tarie faptul că experiența acumulată de-a lungul timpului de colegii noștri din Turkish Airlines vor duce la dezvoltarea industriei.”

Sursă foto: Turkish Airlines

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.