Wizz Air a aniversat pasagerul 25 de milioane pe Aeroportul Internațional Otopeni

Ieri, 21 septembrie 2022, reprezentanții Wizz Air au sărbătorit într-un cadru restrâns pe Aeroportul Internațional ,,Henri Coandă” cel de al 25 milion de pasageri transportați.

Pasagerul, Liviu Dumitrașcu, a călătorit la bordul aeronavei HA –LXZ de la Treviso – Otopeni, număr zbor W63160 și a primit un voucher cadou din partea companiei.

        Daria Sergeeva, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a declarat cu această ocazie: „Suntem mândri să sărbătorim numărul de 25 de milioane de pasageri transportați pe rutele cu tarif redus ale Wizz Air către și dinspre București. Rămânem angajați pieței din România și, împreună cu partenerul nostru, Aeroportul Internațional ,,Henri Coandă” București, vom continua să oferim o gamă largă de destinații. Dorim să le mulțumim clienților noștri fideli pentru că aleg în continuare Wizz Air și așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm mai mulți pasageri la bordul flotei noastre noi, eficiente și sustenabile!”

       Domnul Valentin Iordache, Communication Manager în cadrul Companiei Naționale Aeroporturi București, a transmis: „Am trecut cu toții printr-o perioadă de criză profundă a întregii industrii a aviației civile; această criză încă nu s-a încheiat, dar putem spune că este aproape de final. Totuși, în aceste condiții dificile, Wizz Air a reușit să păstreze rutele deschise pentru a ne oferi zboruri accesibile către destinații de vacanță sau de afaceri și, totodată, a reușit să ne păstreze mai aproape prietenii și rudele de peste hotare. 25 de milioane de pasageri transportați pe aeroportul Henri Coandă – iată o cifră care nu are nevoie de comentarii, ci stârnește doar o oarecare curiozitate: cât de curând vom sărbători 50 de milioane?”

Sursa foto. Wizz Air

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.