AirConnect își mută operațiunile pe Aeroportul Internațional Băneasa

Reprezentanții companiei regionale românești AirConnect au anunțat că își mută operațiunile pe Aeroportul Internațional Băneasa. Această mutare a operațiunilor a fost stabilită pentru a oferi pasagerilor acces în cel mai nou terminal al capitalei, cu un timp redus pentru toate formalitățile de check-in, control securitate și îmbarcare.

Astfel începând din 24 iulie 2023 toți pasagerii companiei care vor călători din / către București vor utiliza Aeroportul Internațional București Băneasa. Această mutare nu va genera modificări în orarul de zbor al companiei.

Biletele de avion pot fi achiziționate de pe pagina de web a companiei www.air-connect.com, din aplicația pentru mobil disponibilă în Apple Store/ Google Play Store și pri intermediul agențiilor de turism.

Cu acest prilej domnul Tudor Constantinescu, Director general al AirConnect a precizat: ,,Suntem deosebiți de încântați să putem oferi pasagerilor AirConnect posibilitatea de a călători de pe cel mai accesibil aeroport din București, cu un terminal recent renovat și facilități ce vor reduce semnificativ timpul petrecutpentru toate formalitățile conexe zborului.”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.