Cyprus Airways conectează Ciprul cu inima Europei, Bruxelles

Ziua de astăzi marchează o piatră de hotar pentru Cyprus Airways, deoarece compania aeriană anunță cu mândrie lansarea zborului său care leagă Larnaca, de vibrantul oraș Bruxelles, de două ori pe săptămână. Noua rută reprezintă un pas semnificativ înainte în misiunea Cyprus Airways de a conecta Cipru cu destinații internaționale cheie.

După cum a declarat domnul Tasos Michael, președintele executiv și CEO al Cyprus Airways, „Introducerea zborului către Bruxelles nu este doar legătura dintre două destinații frumoase, este o legătură care lipsea între Cipru, un stat membru al Uniunii Europene cu capitala UE. Noua rută este deservită de noul avion al Cyprus Airways,  A220-300, care are cea mai impresionantă clasă business de pe piața europeană de transport mediu. Partea din spate a cabinei noastre este, de asemenea, mai confortabilă decât multe altele  ale concurenților noștri și veți zbura cu unul dintre cele mai ecologice avioane de pe piață”.

Într-un scurt discurs pe aeroportul din Bruxelles astăzi, directorul comercial al Cyprus Airways, dl Christos Limnatitis, a declarat: „Suntem încântați de oportunitățile pe care le oferă această nouă rută, în afaceri, politică, cultură și turism. Vreau să-mi exprim recunoștința echipei dedicate a companiei noastre care a făcut din această rută o realitate, echipei Aeroportului din Bruxelles care ne-a sprijinit cu entuziasm în tot ce aveam nevoie și mai ales distinșilor noștri pasageri, pentru preferința și sprijinul acordat companiei noastre.”

Adresându-se pasagerilor de la bordul zborului inaugural de la Bruxelles la Cipru, domnul Limnatitis le-a spus: „Suntem încântați să vă alăturați pe acest zbor inaugural, prima noastră rută nouă pentru 2024. Vă promitem o experiență de călătorie grozavă, care nu înseamnă doar ajungerea la destinație,  dar bucurându-ne de întreaga călătorie către Cipru cu noul nostru Airbus A220-300, cea mai modernă și mai ecologică aeronavă cu rază medie de acțiune care zboară astăzi pe cer.”
Mai multe informații despre această rută și programul de zbor al companiei aeriene pentru vara 2024 sunt disponibile la www.cyprusairways.com.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.