Directorul Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj a participat la cea de-a 134-a şedinţă de Board ACI Europe

În data de 26 ianuarie 2023, în Bruxelles a avut loc ce-a de a 134 – a ședință de Board a ACI Europe. La această ședință în calitate de membru al Comitetului de Conducere al Consiliului Internațional al Aeroporturilor – regiunea Europa (ACI Europe), a participat domnul David Ciceo – directorul Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj.

Discuțiile acestei ședințe sau concentrat asupra provocărilor acestui an, pentru aeroporturile membre ACI, dar şi pentru restul ecosistemului de aviaţie civilă:

* adaptarea activităţilor aviatice la actualul context sanitar post-pandemic;

* desfăşurarea activităţilor de aviaţie civilă în contextul instabilităţii geopolitice est europene şi a unei prefigurate crize economice

* continuarea eforturilor pentru îndeplinirea cerinţelor privind politicile de mediu;

* implementarea de măsuri pentru creşterea rezilienţei operaţionale a aeroporturilor, companiilor aeriene, furnizorilor de handling;

ACI EUROPE este singura asociație profesională mondială a operatorilor aeroportuari, reprezentată de peste 450 de aeroporturi din 44 țări. Aeroporturile membre gestionează 90% din traficul aerian comercial din Europa, primind peste 1,5 miliarde de pasageri în fiecare an.

Sursa foto: Aeroportul Internațional Cluj

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.