Două noi zboruri spre Burgas și Constanța cu decolare de pe Aeroportul Internațional Cluj

Astăzi reprezentanții Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj alături de cei ai companiei aeriene Blue Air au anunțat operarea a două noi zboruri începând cu sezonul estival 2021.

Zborurile vor fi operate cu aeronave de tipul Boeing 737 din dotarea companiei Blue Air, astfel:

* Burgas (Bulgaria) din 20 iunie în zilele de miercuri și duminică – decolare Cluj (CLJ) la ora 0500 aterizarea Burgas (BOJ) la ora 0610, returul decolare BOJ la ora 0655 și aterizare CLJ ora 0800;

* Constanța din 21 iunie în zilele de luni și vineri – decolare CLJ ora 1325 aterizare Constanța (CND) ora 1430, returul decolare CND ora 1510 și aterizare CLJ ora 1615;

Creșterea operațiunilor de zbor desfășurate de către compania aeriană Blue Air și noutățile pe care le aduce rețelei de rute disponibile pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, răspund necesităților de conectivitate ale pasagerilor pe segmentul de trafic turistic. Aceste noi zboruri oferă opțiuni atractive de călătorie la prețuri accesibile, către cele mai dorite destinații de pe riviera Mării Negre, cu prețuri începând de la 29,99 euro per segment.

Burgas reprezintă o premieră pentru rețeaua de zboruri / rute a Aeroportului Internațional Cluj, fiind primul zbor direct spre o destinație turistică din Bulgaria.

Biletele pot fi deja rezervate pe site-ul oficial al companiei Blue Air.

Având în vedere situația generată de pandemia de coronavirus, reprezentanții aeroportului transmit pasagerilor să respecte toate măsurile de distanțare fizică, măsurile sanitare obligatorii de purtare a măștii și toate instrucțiunile stabilite.

La conferința de presă ce a urmat domnul director general al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, David Ciceo a precizat: „Lansarea celor două destinații noi și implicit dezvoltarea bazei operaționale a companiei aeriene Blue Air de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, reprezintă un pas important pentru relansarea zborurilor și o nouă etapă a parteneriatului de lungă durată cu operatorul aerian. Recuperarea numărului de destinații disponibile și a traficului aerian înregistrat înainte de pandemie, reprezintă o prioritate pentru Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj.”  

Domnul director comercial al Blue Air, Krassimir Tanev, a declarat: ,,Suntem bucuroși să ne extindem oferta cu două rute suplimentare, extrem de solicitate din Cluj. Burgas și Constanța reprezintă piețe strategice pentru rețeaua Blue Air din Transilvania, iar lansarea primului nostru serviciu aerian low cost către Burgas este o etapă importantă în strategia noastră de a deveni prima opțiune de transport aerian pentru clienții noștri.”  

Fotografiile reprezentative preluate de la reprezentanții aeroportului. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.