LOT Polish Airlines reia zborurile spre Varșovia de pe Aeroportul Internațional Cluj

După o întrerupere de aproximativ 1 an, din cauza pandemiei de coronavirus, reprezentanții companiei aeriene Lot Polish Airlines au reluat de astăzi zborurile regulate între Varșovia și Cluj Napoca.

Pentru început zborurile vor avea 1 frecvență / săptămână sâmbăta Varșovia (WAW) – Cluj Napoca (CLJ) și duminica returul. Programul va fi următorul WAW la ora 1500  – CLJ ora 1740, număr zbor LO653. Returul CLJ ora 1430  – WAW la ora 1505, număr zbor LO652.

Din 22 iunie va crește frecvența zborurilor ajungând la 3 pe săptămână, astfel decolare WAW în zilele de marți și sâmbătă la ora 1500 și aterizare CLJ la ora 1740, iar miercuri decolarea la ora 1100 și aterizarea la 1340. Returul marți CLJ ora 1825 – WAW ora 1855, iar în zilele de miercuri și duminică CLJ ora 1430 – WAW 1505.

Reluarea zborurilor spre capitala Poloniei, Varșovia, face posibilă conexiunea cu unul din cele mai importante hub-uri europene. Biletele pot fi rezervate pe pagina de web a companiei aeriene

       Directorul General al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, domnul David Ciceo a precizat cu această ocazie: ,,Reluarea zborurilor directe ale companiei aeriene LOT Polish Airlines spre Varșovia transmite un semnal foarte important, mai ales în aceste vremuri dificile și întărește relațiile comerciale și turistice cu capitala Poloniei, oferind de asemenea un acces facil spre destinații din Europa, America de Nord sau Asia, pentru toate tipurile de trafic. Acest lucru ne confirmă încrederea în recuperarea treptată a pieței și necesitatea de a continua eforturile noastre de redresarea traficului de pasageri.

Fotocredit: Aeroportul Internațional Cluj

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.