O vara extrem de aglomerata pentru Emirates Airlines

Emirates, cea mai mare companie aeriană internațională din lume, marchează una dintre cele mai aglomerate, transportând peste 14 milioane de pasageri cu un factor mediu de încărcare a locurilor care depășește 80% în rețeaua sa globală între iunie și august.

Privind lunile următoare, tendințele de rezervare ale Emirates arată o cerere neclintită pentru călătorii internaționale în rețeaua sa. Destinația Dubai a rămas populară în rândul călătorilor, chiar și în timpul lunilor de vară, cu două milioane de clienți care călătoreau prin hub-ul companiei aeriene pentru a se bucura de atracțiile și evenimentele sale pe tot parcursul anului. Cele mai importante piețe de intrare către Dubai pe Emirates în această perioadă au inclus Regatul Unit, India, Germania, Pakistan, Arabia Saudită, China, Egipt și Kuweit. Peste 35% dintre vizitatorii Dubaiului care călătoreau cu Emirates erau familii, care au stat în medie peste două săptămâni pentru a experimenta siturile și atracțiile incredibile ale orașului.

În acest viitor sezon de iarnă, compania aeriană anticipează o nouă creștere a cererii pentru călătorii către Dubai, deoarece orașul organizează un calendar plin de conferințe globale, evenimente sportive de clasă mondială și multe altele. Orașul a primit deja peste 8,5 milioane de vizitatori internaționali în primele șase luni ale anului 2023, înregistrând mai mult de un milion de vizitatori în aceeași perioadă a anului trecut.

Adnan Kazim, Chief Commercial Officer al Emirates, a declarat: „Cererea de călătorii în rețeaua noastră a fost puternică și rezistentă, în ciuda presiunilor în creștere ale costului vieții pe multe piețe. Arată valoarea pe care oamenii o acordă călătoriilor – fie pentru muncă, joacă, studiu. , sau vizitarea celor dragi; și cât de esențială este conectivitatea aeriană internațională pentru comunități.”

1 comentariu

  1. Emirates este compania de top in ceea ce priveste serviciile aeriene internationale. Un factor de incarcare a locurilor de peste 80% in reteaua sa globala intre iunie si august, dovedeste ca este cel mai dorit transportator aerian international. Mai mult, faptul ca orasul Dubai ramane popular in randul calatorilor, chiar si in lunile de vara, nu este altceva decat un mare plus pentru Emirates. Acestea fiind spuse, Emirates ofera in continuare o experienta de vis pentru calatorii internationali si sunt sigur ca vor continua sa-si indeplineasca promisiunile in viitorul sezon de iarna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.