Olimpia Airport Parking un partener de încredere a vacanțelor noastre

Olimpia Airport Parking este prima parcarea privată supraetajată, construită la standarde internaționale, ce vă oferă cele mai bune condiții de siguranță, pe termen lung sau scurt.

Parcarea a fost inaugurată în luna septembrie 2022 și este amplasată în imediata apropiere a Aeroportului Internațional ,,Henri Coandă” București.   Aceasta beneficiază de soluții constructive unice în țară: structură metalică cu deschideri mari, fabricată de firma Astron Buildings, finisaje moderne rezistente la foc.

Serviciile oferite sunt destinate persoanelor care ajung la aeroport cu propria mașină și caută un loc unde pot lăsa autoturismul. Parcarea este dotată cu un sistem de monitorizare video 24 / 24 ce acoperă fiecare spațiu, personal de pază prezent non-stop în locație și iluminat nocturn.

Parcarea dispune de 1459 de locuri din care 73,55 % (1073 locuri) în parcarea acoperită (P+3E+Terasă) și 26,45% (386 locuri) în parcarea exterioară. Dintre acestea 37 sunt spații pentru mașinile electrice (36 încărcare normală și 1 încărcare rapidă) și 54 pentru autoturismele persoanelor cu dizabilități.

Dintre sistemele asigurate de Olimpia Airport Parking se pot enumera:

* ParkEyes ghidarea conducătorului auto în incintă, acesta fiind unic în România în acest moment;

* Find my car – ușor de utilizat, prin identificarea rapidă a poziției mașinii dumneavoastră;

* afișajul pe fiecare nivel a locurilor de parcare libere defalcat pentru fiecare categorie în parte;

* Designa asigură emiterea / înlocuirea tichetelor cu coduri de bare, fast-exit, fast-entry, contact-less direct la bariera de ieșire, sistem de recunoaștere al numerelor de înmatriculare (LPR) etc.;

Reprezentanții companiei pun la dispoziție gratuit shuttle bus pentru a ajunge cât mai rapid la aeroport.

De asemenea luna cadourilor vine cu surprize pentru cei care doresc să utilizeze serviciile Olimpia Airport Parking. Mai multe detalii puteți găsi pe pagina oficială de web a companiei: www.olimpiaparking.com

Sursă foto. Reprezentanții Olimpia Parking

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.