Turkish Airlines lansează produsul său digital „Portofel TK”

Membrii Miles&Smiles pot finaliza procesele de plată și rambursare rapid și ușor cu TK Wallet.

Turkish Airlines, compania aeriană care zboară în mai multe țări decât oricare alta din lume, a adăugat un nou serviciu la ofertele sale digitale pentru pasageri prin lansarea aplicației TK Wallet.

Directorul comercial al Turkish Airlines Ahmet Olmuştur a declarat: „În conformitate cu obiectivele noastre de digitalizare, ne îmbunătățim continuu pentru a implementa aplicații care vor facilita călătoriile pasagerilor noștri. Lucrăm pentru a face serviciile noastre mai accesibile și continuăm să introducem inovații care vor aduce un plus de confort la experiențele de călătorie ale oaspeților noștri. Am adăugat TK Wallet la metodele noastre de plată digitală, încorporându-l în serviciile noastre digitale utilizate prin aplicația mobilă și site-ul Turkish Airlines.”

Transportatorul national turc oferă membrilor Miles&Smiles posibilitatea de a efectua plăți și rambursări mai rapid folosind TK Wallet. Turkish Airlines oferă, de asemenea, o oportunitate de a câștiga bani TK pe lângă suma rambursată pentru achizițiile de bilete și servicii suplimentare efectuate prin intermediul aplicației sale mobile și al site-ului său web.

Banii TK câștigați prin tranzacții de rambursare prin TK Wallet, care este oferit în patru valute diferite (liră turcă, euro, dolar american și liră sterlină) prin canalele online ale Turkish Airlines, pot fi utilizați rapid și în siguranță.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.