Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj ,,aduce Marea Neagră mai aproape”

Reprezentanții Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj Napoca au anunțat reluarea de astăzi a zborurilor pe destinația Cluj – Constanța.

Acestea sunt operate de Blue Air în zilele de luni, miercuri și vineri, după următorul program:

* luni: CLJ ora 1240 – CND ora 1345, retur CND ora 1415 – CLJ ora 1520;

* miercuri și vineri: CLJ ora 1800 – CND ora 1905, retur CND 1945 – CLJ 2050.

Biletele pot fi rezervate pe pagina de web www.flyblueair.com.

La fel ca şi în anii anteriori, aeroportul clujean şi compania Blue Air răspund necesităților de conectivitate ale pasagerilor pe segmentul de trafic turistic și oferă opțiuni atractive de călătorie la prețuri accesibile, către riviera Mării Negre. Aceste zboruri sezoniere directe vor contribui la redescoperirea obiectivelor turistice româneşti, fiind susţinut astfel turismul intern.

Domnul Viorel Federiga, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, a transmis: „Suntem convinşi că zborurile spre Constanţa, vor continua să se bucure de aprecierea pasagerilor noștri și a celor din întreaga regiune deservită de aeroportul clujean şi vor contribui, desigur, la recuperarea traficului aerian de dinainte de pandemie.”  

Domnul David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj a precizat: „Astăzi dăm oficial şi startul vacanţelor pe litoralul Mării Negre, prin reluarea zborurilor directe spre Constanţa, de pe Aeroportul Internaţional Cluj. Este un moment așteptat de mulți pasageri, pentru că este o destinație tradițională care completează excelent varietatea destinaţiilor de vacanţă disponibile de pe aeroportul clujean. Totodată, creșterea traficului turistic este una din prioritățile Aeroportului Internațional Cluj, iar zborurile spre Constanţa aduc o conectivitate rapidă pasagerilor care aleg să susțină turismul autohton, contribuind totodată la dezvoltarea relațiilor turistice și economice naţionale.” 

Sursa foto: Aeroportul Inernațional Cluj

2 trackback-uri / pingback-uri

  1. Numeroase zboruri din Europa sunt anulate din cauza grevelor și lipsei de personal - Cronica de Turism
  2. Compania Blue Air reia zborurile pe ruta Cluj-Napoca - Constanta in perioada sezonului de vacante estivale - Air Notification

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.