HiSky recrutează piloți și însoțitori de zbor

Reprezentanții HiSky au anunțat lansarea unui amplu proces de recrutare personal de zbor. Astfel, pe parcursul lunii septembrie, se vor organiza evenimente în mai multe orașe precum București, Cluj-Napoca, Timișoara, Oradea, Baia Mare și Iași.

Sunt invitați la interviu toți care doresc să înceapă o carieră în acest domeniu, chiar dacă nu au mai deținut astfel de poziții anterior sau nu au urmat cursuri de pregătire. După parcurgerea procesului de recrutare, compania le va oferi candidaților selectați, gratuit, toate training-urile și cursurile de instruire necesare, care vor fi efectuate în cadrul unei școli europene de aviație acreditate.

Primul pas pe care trebuie să îl facă cei care urmăresc ocuparea unui post de pilot sau însoțitor de bord HiSky este să transmită un CV pe adresa crewapplication@hisky.aero. Candidații selectați vor fi contactați de reprezentanții companiei pentru programarea unui interviu.

Domnul Iulian Scorpan, CEO al HiSky a declarat: „Suntem o companie tânără și vrem să venim cu propria noastră contribuție, în ceea ce privește piața muncii în acest domeniu, atât de specializat. Este o investiție pe care suntem dispuși să o realizăm. Criteriul principal pentru ca un pilot să se alăture echipei noastre este profesionalismul, așadar sper să cunoaștem la interviu profesioniști aflați la orice nivel al carierei.”

Compania are în dotare 8 aeronave din care: 2 A321 neo producție 2023, 5 aeronave A320 și 1 A319, cu o vârstă medie de 7 ani.  În România, compania operează zboruri regulate de aeroporturile din București, Cluj Napoca, Timișoara, Iași si Baia Mare, către destinații interne și internaționale, dar și curse charter, către destinații de vacanță din Europa, Asia și Africa.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.