Noutăți de la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj și Wizz Air

Reprezentanții Aeroportului Internațional Avram Iancu din Cluj Napoca și cei ai companiei aeriene Wizz Air au premiat ieri pasagerul cu numărul 80.000.000 din România ce a ales să aleagă serviciile oferite de compania aeriană.

Pasagerul a călătorit pe ruta Palma de Mallorca – Cluj-Napoca. După aterizare a avut loc un mic eveniment ce a marcat acest important pas în istoria companiei.

De la primul zbor din România în 2006, Wizz Air totalizează acum 35 de aeronave la bazele sale din Cluj-Napoca, Craiova, București, Sibiu, Iași și Timișoara. În ultimii 17 ani, prezența companiei aeriene a contribuit la crearea a peste 60.000 de locuri de muncă în industriile asociate, cu o rețea extinsă care cuprinde 75 de destinații din 24 de țări.

Directorul general al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj domnul David Ciceo, a transmis: „Felicităm compania Wizz Air pentru atingerea acestei borne semnificative de pasageri transportaţi în România. Suntem încântaţi de faptul că am putut să îl întâmpinăm la Aeroportul Internaţional Cluj, pe pasagerul cu numărul 80 de milioane. Apreciem în mod deosebit conduita companiei aeriene Wizz Air care şi-a manifestat încă din 2007 şi îşi menţine până în prezent, angajamentul ferm pentru dezvoltarea operaţiunilor sale de pe aeroportul clujean, unde are înregistraţi aproximativ 17,5 milioane de pasageri de la primul zbor. Le dorim mult succes în continuare în creşterea reţelei de destinaţii oferite din România şi în special de pe Aeroportul Internaţional Cluj.”

Președintele Wizz Air domnul Robert Carey a precizat: Pe măsură ce sărbătorim un moment de referință incredibil în România, după ce am transportat 80 de milioane de pasageri de la începutul operațiunilor noastre aici, ne reafirmăm angajamentul față de valorile accesibilității și sustenabilității. Suntem foarte mândri de această realizare, rămânem ferm dedicați unor viitoare etape și mai remarcabile, precum și întâmpinării mai multor pasageri la bordul flotei noastre sustenabile.”

Sursă foto: Aeroportul Internațional Cluj

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.